Docendo: den oplagte løsning til arbejdstidsregistrering i skoler

Jeppe Oberlin

Med den kommende lov om arbejdstidsregistrering, der træder i kraft den 1. juli, vil de fleste skoler have brug for en objektiv og tilgængelig løsning til at kunne registrere medarbejderes daglige arbejdstid. Arbejdsgiver skal gemme data i 5 år. Docendo tilbyder en let og intuitiv løsning, der gør det enkelt for alle typer skoler at imødekomme dette nye krav, uanset om det er grundskoler, erhvervsskoler, STU’er, ungdomsuddannelser eller daginstitutioner m.fl. Loven indføres som resultat af EU’s arbejdstidsdirektiv.

Fordele ved at vælge Docendo til at imødekomme EUs nye regler for arbejdstidsregistrering

  • Nemt og tilgængeligt for alle
  • Muligt at lægge arbejdstid ind på forhånd, så man kun skal registrere afvigelser
  • Gemmer data i de lovpligtige 5 år
  • GDPR-compliant: Data er opbevaret i EU & Docendo er ISAE 3000-revideret

Registrering af arbejdstid uden tidsspilde – allerede kvalitetstestet af utallige skoler

Vores system er designet til at være objektivt og pålideligt. Det registrerer præcist arbejdstiden uden fejl eller unøjagtigheder. Dette sikrer, at din skole overholder de nye lovkrav uden besvær.Denne løsning er ikke ny i Docendo, men har fungeret som rygraden i mange skolers opgaveoversigter og tidsregistrering i mange år. Derfor er løsningen allerede gennemtestet og videreudviklet på baggrund af adskillige skolers feedback.

Fleksibilitet til ændringer i en standard-arbejdstid

Skoleåret er dynamisk, og ændringer kan forekomme. Docendo gør det muligt at registrere ændringer i arbejdstiden i forhold til det allerede planlagte. Dette inkluderer f.eks., at du som leder kan indtaste standard-mødetider for hele skoleåret for hele personalet eller udvalgte grupper (lærere, pædagoger, sekretærer mm.) og derefter blot registrere, når der sker ændringer i arbejdstiden. Ændringen i arbejdstiden kan også håndteres af den enkelte medarbejder.

Vi lægger med Docendo derfor op til, at dagligdagen ikke går med uendelige tidsregistreringer, men at man som skole med en grundlæggende arbejdstidsindstilling på alle medarbejdere, kun skal tænke på at bruge funktionen, når der sker afvigelser fra det ellers planlagte – og så skal arbejdstidsregistreringen ske, uden det føles som spild af tid.

Gnidningsfri implementering

Implementeringen af Docendo som jeres arbejdstidsregistreringsløsning behøver ikke være en stor omvæltning. Vi tilbyder støtte og vejledning for at sikre en gnidningsfri overgang. Med vores brugervenlige system vil både ledelse og medarbejdere opleve, at arbejdstidsregistrering bliver en enkel opgave, der ikke kræver ret mange klik.

Vi opbevarer din skoles data sikkert

Docendo opbevarer jeres oplysninger sikkert, og I har fuld kontrol over, hvornår I ønsker at slette data for arbejdstiden, så I kan opbevare data i de lovpligtige 5 år til dokumentation.

Også til tælling af opgaver

Docendo kan ud over registrering og tælling af arbejdstid også bruges til løbende tælling på opgaver på medarbejdernes opgaveoversigter. Din skole får derfor med Docendo en fleksibelt og brugervenlig løsning, der imødekommer alle skolens behov for tælling og dokumentation.


En del af Docendo Fleksibel Skemalægning – du kan prøve det med det samme

Bruger din skole allerede Docendo Fleksibel Skemalægning, har I allerede adgang til arbejdstidsfunktionen. Bruger din skole ikke Docendo, kan I blive oprettet inden for 24 timer. Det er også muligt at >>afprøve vores løsning<< gratis i 30 dage, inden I opretter jer som kunde hos os. I Docendo får I også et fleksibelt og brugervenligt værktøj til at håndtere alt fra fleksible skemaer til fagfordeling, opgaveoversigter, ugeplaner, vikardækning og meget mere. Vi har den komplette løsning til din skoles daglige behov, så tag endelig fat i os på telefon, mail eller på vores chat. Vi giver også gerne en online gennemgang af arbejdstidsfunktionen, hvis du vil have øjeblikkeligt overblik over, hvordan vi kan hjælpe din skole.

kontakt@docendo.dk – 43 31 06 12