Fleksibel skemalægning

Integration

Docendo kan arbejde sammen med andre systemer, så din skole kan vise skemaer og andre informationer på jeres eksisterende software-løsninger. Samtidig kan skemaer og kalendere vises via eksterne kalendersystemer, og eksisterende skemaer kan overføres til skema via CSV-import.

Aula

Docendo arbejder allerede nu på integration med den kommende erstatning for SkoleIntra; Aula. Da Aula ikke kommer til at levere skemalægning eller vikardækning ligesom SkoleIntra, vurderer vi allerede nu, at Docendo kommer til at være et perfekt match med den kommende skoleplatform, og vi er allerede nu ved at udvikle til integrationen. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til den fremtidige integration. Læs mere om Docendo i Aula

Let at lave ændringer
Automatisk timetælling

UNI-Login

Din skole kan oprettes på Docendo med institutionsnummer, og med integration med UNI-login oprettes alt personale automatisk. Alle kan herefter logge ind med UNI-login, ligesom nyt personale altid kan tilføjes med UNI-login. Der er dog også mulighed for at oprette brugere med mail-login.

Skemaer på Elev- og ForældreIntra, hjemmeside mm.

Elever og forældre kan finde Docendo’s skemaer via ForældreIntra, ElevIntra eller din skoles hjemmeside. Opsætningen er fleksibel og din skole kan vælge at gøre skemaerne tilgængelige, hvor det passer jer bedst. Alle skemaer sættes op én gang, og efterfølgende opdateres de automatisk med skemaændringer osv., så der ikke er brug for eksporter og importer..

Let at lave ændringer

Se, hvor hurtigt din skole kan være i gang på Docendo med disse korte opsætningsvideoer

Import fag og timer

App

Både på iOS- og Android-enheder kan elever og forældre hente en app-tilpasset visning ned på smartphone eller tablets. Det gør det lettere for den enkelte elev, forælder og familie altid at have et opdateret skema ved hånden, hvor også dagens noter kan ses.

iCal, Outlook & Google Calendar

Docendo er bygget på en moderne kalender-type, så personalets skemaer let kan vises via den enkeltes eksterne kalendersystemer såsom Outlook, Google Calendar eller iCal.

Let at lave ændringer
Let at lave ændringer

CSV-import af skemaer

Har din skole allerede færdige skemaer, kan det overføres til Docendo. Det kræver blot en kompatibel CSV-fil og et ringetidssæt. Har din skole ikke mulighed for at danne en CSV-fil, finder vi en anden løsning til at importere jeres skemaer.

Infoskærm

Bruger din skole infoskærme til visning af dagens skemaændringer, kan I sætte Docendos infoskærmstilpassede visning af dagens vikarer og fraværende op på denne. Den opdateres automatisk, så alle nytilføjede vikarer/fraværende vises på skærmen.

Let at lave ændringer

Få gratis adgang til Docendo

Du og din skole kan gratis prøve Docendo - Fleksibel Skemalægning i 30 dage.